Logo

Banansvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dessert hedder banansvampe fordi bananer og abrikoser bliver formet som svampe i retten. Drysses med nødder som pynt. Sjovt til for eksempel en børnefødselsdag hvor det skal være lidt anderledes

 

4 Personer

3 dl bær eller frugtmos
2 dl piskefløde
3 bananer
8 halve abrikoser
1/2 dl hasselnødder

Dæk bunden af et serveringsfad med mosen. Pisk fløden og læg det ovenpå. Skræl bananerne og skær dem i 4-5 cm lange stykker, stil dem i flødeskummet og lad dem være svampestænglerne. Læg en hat af abrikoser ovenpå. Hak nødderne og strø dem over flødeskummet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.451 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GelerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Hjemmebagte kræmmerhuseBag dine egne fine, sprøde kræmmerhuse og server dem med flødeskum og friske jordbær. 36...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os