Logo

Banantosca

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne toscakage med banan er dejlig lækker. Server med vaniljeis som dessert til som suppliment til kaffen en hyggeligt eftermiddag.

 

4 Personer

4 bananer
100 g smør
2 spsk honning
2 spsk grahamsmel
2 spsk mælk
2 dl kokosmel

Skær bananerne ud i skiver og læg dem i et ovnfast fad. Bland smør, honning, hvedemel og mælk i en gryde og kog det op. Tilsæt kokosmel. Bred massen over frugten og stil fadet i en 225ºC varm ovn, til retten har fået farve. Serveres med vaniljeis.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BanansouffléSoufflé, her med banan, er en let æggeret eller dessert. Navnet stammer fra fransk og...
• Marcipanchips og softice med nougatsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødbudding med figenmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banan-squashkageDejlig kage med banan og squash der kan serveres som dessert eller måske til...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!