Logo

Banantrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne trifli med banan er anderledes fra en typisk trifli i det makronerne her fugtes med saft i stedet for sherry. Og der bruges ymercreme i stedet for typisk kagecreme. Den smager trods alt dejligt!

 

Ymercreme:
1/2 dl ymer
1/4 dl piskefløde
1/4 spsk sukker
1/4 tsk vaniljesukker
 
Endvidere:
1 makron
1 tsk saft
1/2 banan
evt. kokosmel
 
Fløden piskes stiv og de øvrige ting blandes i.
Knus makronerne let og læg dem i bunden af en glasskål el. portionsglas. Dryp makronerne med saften.
Skær bananerne i skiver og fordel dem over makronerne.
Hæld cremen over bananerne.
Pynt evt. med ristet kokosmel.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.640 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Landsuppe + Æbler i yoghurtcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommefromage og karamelsauceFormager kendes nok bedst fra citronfromagen, der var meget populær i 90'erne. Fromage...
• Appelsinsorbet med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os