Logo

Rabarbertrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarbertrifli

 

Cremen kan laves af mascarpone blandet med cremefraiche eller skyr. Det giver fra fed til mindre fed udgave. Den kan også laves af skyr, for fedtfattig version. 30 min.

 

# Ingredienser til 4 personer

400 g rabarber

100 g sukker

2 vaniljestænger

1 knold ingefær

1 citron, ikke overfladebehandlet

12 makroner

200 g mascarpone

200 g skyr

2 pasteuriserede æggeblommer

8 biscotti

4 spsk sukker

*

1. Gør rabarber i stand og skær dem i ca. 1 cm skiver. Der skal bruges 400 g nettovægt.

2. Kom rabarberskiver i en gryde med 100 g sukker, vaniljekorn fra en stang vanilje og den tømte vaniljestang, 1 tsk. fintrevet ingefær og revet skal og 1 spsk saft af citronen.

Lad rabarberne simre, til de er møre, små 5 minutter.

3. Rør i rabarberne og hæld dem op i en skål og lad dem afkøle.

4. Pisk mascarpone og skyr med 4 spsk sukker, æggeblommer og vaniljekorn fra den sidste stang vanilje.

5. Tag 4 portionsglas og kom 2 let knuste makroner i bunden af hvert glas.

Fordel rabarberne i de 4 glas og top med creme.

Stil det på køl i en halv time og kom let knuste biscotti på ved servering.

 

Rabarbertrifli

Tips: Biscotti er italiensk for småkage. Jeg har også hørt, at det skulle betyde ”dobbeltbagt” – kagerne bliver nemlig bagt to gange. Få opskriften her!


Energiinformation: / pers 818 kcal. Protein 5.3 g. Kulhydrater 28.6 g. Fedt 11.8 g. Fedtenergi 44 %

 

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her