Logo

Rabarbertrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g vinrabarber, renset vægt
1,5 dl sukker
20 makroner
1 glas god sød marsala eller anden dessertvin
2,5 dl piskefløde
kornene af en halv vaniljestang
1 dl flormelis
75 g hakket mørk chokolade

Skær enderne af rabarberne og skær dem i mindre stykker. Kom dem i en tykbundet gryde og drys med sukker. Bring i kog ved svag varme under låg, så rabarberne koger møre i egen saft, der trænger ud ved opvarmningen. Koges ca 10 min i alt. Afkøles. Kom halvdelen af makronerne i en skål og dryp med det meste af vinen. Kom halvdelen af kompotten over. Pisk fløden til blød flødeskum og pisk hurtigt vaniljekorn og flormelis ud i flødeskummet. Kom lidt under halvdelen på. Hak chokoladen og kom lidt under halvdelen på. Gentag hele proceduren og slut med vaniljeflødeskum og hakket chokolade. Stilles koldt et par timer før servering. Tåler ikke at stå meget længere end en halv dag i køleskabet for stadig at være pæn.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AppelsingranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling Provence + Banandessert med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedtBara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner,...
• AppelsingranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os