Logo

Baronessepærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler. Server den for eksempel som dessert efter en hyggelig middag.

 

 

4 Personer

4 pærer
Saft af 1 citron
½ l vand
2 spsk sukker
Gelé:
6 blade husblas
2 ½ dl rødvin
Desuden:
250 g friske brombær
3 spsk hakkede mandler

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skræl pærerne, fjern blomsten, men lad stilken sidde. Kog dem lige akkurat møre ca. 5 minutter i vand tilsat citronsaft og sukker. Lad pærerne dryppe af i en si. Gem lagen. Knug husblasen og smelt den i 2 ½ dl af den varme kogelage fra pærerne. Hæld rødvinen i. Fordel geleen i fire portionsglas, der sættes til afkøling i køleskabet. Når geleen begynder at blive stiv trykkes en pærer forsigtigt ned i hvert glas så halvdelen af den stikker op. Pynt desserten med brombær og hakkede mandler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.114 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her