Logo

Baronessepærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende dessert med pærer og husblas. Desserten pyntes med brombær og hakkede mandler. Server den for eksempel som dessert efter en hyggelig middag.

 

 

4 Personer

4 pærer
Saft af 1 citron
1/2 l vand
2 spsk sukker
Gelé:
6 blade husblas
2 1/2 dl rødvin
Desuden:
250 g friske brombær
3 spsk hakkede mandler

Læg husblasen i blød i koldt vand i 10 minutter. Skræl pærerne, fjern blomsten, men lad stilken sidde. Kog dem lige akkurat møre ca. 5 minutter i vand tilsat citronsaft og sukker. Lad pærerne dryppe af i en si. Gem lagen. Knug husblasen og smelt den i 2 1/2 dl af den varme kogelage fra pærerne. Hæld rødvinen i. Fordel geleen i fire portionsglas, der sættes til afkøling i køleskabet. Når geleen begynder at blive stiv trykkes en pærer forsigtigt ned i hvert glas så halvdelen af den stikker op. Pynt desserten med brombær og hakkede mandler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvid mocca iskage med hindbærcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm budding med sukrede bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i CointreauEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid kanelcreme og koncentreret chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os