Logo

Bara Brith Welsh fruitcake - 2 g fedt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bara Brith er frugtkage, der oprindeligt stammer fra Wales. Den laves typisk med rosiner, der trækker noget tid i te, hvilket også er tilfældet i denne opskift. Prøv den f.eks. til eftermiddagskaffen.
8-10 personer
 
2,5 dl stærk kold te
4 spsk marmelade
175 g små rosiner (sultanas)
200 g rørsukker
300 g hvedemel tilsat 2 tsk bage­pulver
2 piskede æg
en god knivspids mixed spice
 
Kom den kolde te i en skål sammen med marmelade og små rosiner.
Lad det trække i 1 time.
Rør resten af ingredienserne sammen med rosinerne og bland godt.
Vend dejen over i en smurt 1 kg bageform.
Bages i en forvarmet ovn ved 150ºC i 2 timer, eller indtil der ikke sidder dej på bagepinden, når man stikker den i kagen.
 
kJ 1738; protein 7 g; fedt 2 g; kulhydrat 96 g
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.063 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?