Logo

Bedstemors kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne opskrift på Bedstemors kage, der er super nem at lave. Server gerne til kaffen eller med en kugle vaniljeis til dessert. Pynt med chokolade eller glasur.

 

200 g smør
300 g sukker
5 æg (stuetemperatur)
300 g hvedemel
100 g kakao
2 tsk bagepulver
1 dl mælk (eller orangejuice)

lidt vaniljesukker
Pynt: Glasur eller chokolade (1)

  
Det bløde smør blandes med sukkeret.
Æggene piskes i, et efter et, da massen ellers kan skille.
Resten af ingredienserne kommes i.
Hældes i form og bages i en forvarmet ovn 200ºC i ca. 30-40 min. alt efter
tykkelse.
Lad den stå i formen til den er kølet helt af og vent med at pynte den til
den er kold.

Server til kaffen eller med en klat is til dessert. 

 
Tips: Skal der chokolade på kagen (1), kan man lægge pålægchokolade på, mens kagen endnu er varm.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 5.038 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
• Husets chokomousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanilleis - uden æggeblommerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Syltet pære med hvidvinssorbet og chokoladeganacheDesserten er en nyfortolkning af Belle Helene (pære, is og chokolade)
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os