Logo

Besvimede druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Efter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over til kaffen. Server gerne med kold flødeskum tilsat makroner og reven citronskal. Held og lykke.

 

 

Efter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over til kaffen. (5-6 personer)
 
600 g grønne eller blå druer (eller blandet)
2 dl vand
100 g sukker
1 spsk honning
nogle få makroner
reven skal af 1 citron + et lille pift citron
1/4 piskefløde
Og så det der gør denne dessert forbudt for børn:
15 cl cognac
10 cl cointreau
 
Druerne skæres midt over, og stenene tages ud.
Sukker og vand koges og afkøles.
Honning og spiritus kom­mes i vandet og hældes over druerne. Hensættes herefter i køleskab hvor druerne tilegner sig saften. Serveres med kold flødeskum der er tilsat knuste makroner, reven citronskal og et lille pift citronsaft.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pandestegte blommer med kanel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brûlée 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
• Pandestegte blommer med kanel og honningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os