Logo

Besvimede druer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Efter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over til kaffen. Server gerne med kold flødeskum tilsat makroner og reven citronskal. Held og lykke.

 

 

Efter en god middag vil denne dessert være en ekstra flot afslutning inden man går over til kaffen. (5-6 personer)
 
600 g grønne eller blå druer (eller blandet)
2 dl vand
100 g sukker
1 spsk honning
nogle få makroner
reven skal af 1 citron + et lille pift citron
¼ piskefløde
Og så det der gør denne dessert forbudt for børn:
15 cl cognac
10 cl cointreau
 
Druerne skæres midt over, og stenene tages ud.
Sukker og vand koges og afkøles.
Honning og spiritus kom­mes i vandet og hældes over druerne. Hensættes herefter i køleskab hvor druerne tilegner sig saften. Serveres med kold flødeskum der er tilsat knuste makroner, reven citronskal og et lille pift citronsaft.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?