Logo

Birkessmuttere - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne lækre, lagdelte kage tilberedes mange gange med ristede franskbrødsskiver, og der serveres flødeskum til. Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

4 blade husblas

5 dl let- eller minimælk

2 tsk sødemiddel cyclamat

200 g birkes

40 g hakkede mandler

40 g rosiner

2 spsk rom

12 tvebakker

*

A. Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 10 min.

B. Kog halvdelen af mælken op med sødemiddel og birkes og lad det bløde op i 10 min.

Tryk vandet af husblassen og rør den i de varme birkes.

C. Tilsæt mandler, rosiner og rom.

Brun tvebakkerne i ca. 3 min. under en forvarmet grill eller på brødristeren.

Dryp resten af mælken over tvebakkerne.

D. Læg birkesmassen og tvebakkerne lagvis i en glasskål.

Det øverste lag skal være birkes.

E. Lad det trække i køleskabet i mindst 2 timer.

 

Madopskrift billede

Pr portion 1575/375 kJ/kcal. 12 g protein. 21 g fedt. 32 g kulhydrat. 4 g fibre

 

Tips: Denne lækre, lagdelte kage tilberedes mange gange med ristede franskbrødsskiver, og der serveres flødeskum til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.455 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her