Logo

Blå ost med portvin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvis du vil serverer ost til gæsterne efter maden, så kan man da lige så godt gøre det ordentligt. Her servers en blåskimmel som for eksempel saga med en lækkert glas Sandeman Fine Tawny Port.

200 g Saga, Bresse Bleu eller lign. blåskimmelost .
1 dl Sandeman Fine Tawny Port.

*

 
Skær 2 cm tykke skiver ost og udstik 4 små "tårne" med et sherryglas (dyppet i olie).
Udhul tårnene med en varm teske.
Pres den resterende mængde ost gennem en fin sigte og rør den.
Kom den i en sprøjtepose og sprøjt den rundt på siderne og kanten af tårnet, så der stadig er et lille hul i toppen.
Lav et lille kræmmerhus af smørrebrødspapir og fordel portvinen i "tårnene".
Stil dem koldt i 2-3 timer, så osten marinerer indefra.

Server hertil Sandeman Fine Tawny Port.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?