Logo

Blåbær- og marengsis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne blåbær og marengis er meget lækker. Isen er let at lave, den skal dog stå i fryseren i mindst fem timer. Server isen som dessert for eksempel til et stykke kage.


4 Personer

5 dl piskefløde
1/2 dl flormelis
2 æggehvider
400 g blåbær
50 g marengskys

*

Fløden piskes meget stiv. Flormelis, æggehvider og blåbær piskes i.
Læg blåbærcremen lagvis med marengskyssene i en aflang eller rund form.
Dæk med plastfilm, og stil isen i fryseren mindst 5 timer.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.497 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Italiensk mælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med krydderierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
• Italiensk mælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!