Logo

Blåbær med yoghurt og ahorn- blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil serverer en super let og lækker dessert, så er dette måske noget for dig? Blåbær med yoghurt og ahorn-blåbærsirup. Den er perfekt til gæster, fordi man ikke skal være væk fra dem i længere tid.

8 pers.

 

1200 g frosne blåbær
5 dl yoghurt naturel

Tilbehør:
6 spsk ahornsirup
½ dl vand
300 g frosne blåbær
2 spsk citronsaft

*


Tilbehør: Bland ahornsirup, vand og blåbær i en lille gryde.

Lad blandingen simre under låg i 5 min.

Hæld blandingen gennem en si ned i en skål og pres indholdet af sien for at få det hele med.
Servér resten af blåbærrene med yoghurt og ahorn- blåbærsirup.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?