Logo

Blåbær med yoghurt og ahorn- blåbærsirup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil serverer en super let og lækker dessert, så er dette måske noget for dig? Blåbær med yoghurt og ahorn-blåbærsirup. Den er perfekt til gæster, fordi man ikke skal være væk fra dem i længere tid.

8 pers.

 

1200 g frosne blåbær
5 dl yoghurt naturel

Tilbehør:
6 spsk ahornsirup
1/2 dl vand
300 g frosne blåbær
2 spsk citronsaft

*


Tilbehør: Bland ahornsirup, vand og blåbær i en lille gryde.

Lad blandingen simre under låg i 5 min.

Hæld blandingen gennem en si ned i en skål og pres indholdet af sien for at få det hele med.
Servér resten af blåbærrene med yoghurt og ahorn- blåbærsirup.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Safranmarengs med creme fraiche og solbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gammeldags æblekage fra LøkkenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• StikkelsbærgrødDet er hurtigt og nemt at lave stikkelsbærgrød. Kog evt. et lille stykke vaniljestang...
• Safranis med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os