Logo

Blåbærbrùlée med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i øvrigt kan indholdet varieres. Her laves desserten naturligvis med blåbær. Prøv den næste gang du har gæster.

Fælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i øvrigt kan indholdet varieres. Her har vi naturligvis bær som grundlag. Husk at bruge en glasskål der tåler ovnvarme.
 
Fordel 250 g blåbær og 250 g hindbær i 4 ovnfaste skåle eller glas.
Hæld 4 dl græsk yoghurt og 4 spsk råsukker over.
Sæt desserterne under den hede grill i et par minutter og server dem omgående.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
• Ris à la mande 5En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikel-melon-salat + Jordbærsuppe, kold, med croutonerRå fennikel i salat? De sunde knolde med den typiske anissmag passer perfekt til vandmelon...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os