Logo

Blåbærbrùlée med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i øvrigt kan indholdet varieres. Her laves desserten naturligvis med blåbær. Prøv den næste gang du har gæster.

Fælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i øvrigt kan indholdet varieres. Her har vi naturligvis bær som grundlag. Husk at bruge en glasskål der tåler ovnvarme.
 
Fordel 250 g blåbær og 250 g hindbær i 4 ovnfaste skåle eller glas.
Hæld 4 dl græsk yoghurt og 4 spsk råsukker over.
Sæt desserterne under den hede grill i et par minutter og server dem omgående.


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banana split luksusDenne klassiske banana split dessert er blevet opgraderet til en luksus version da der...
• MandarinbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
• Banana split luksusDenne klassiske banana split dessert er blevet opgraderet til en luksus version da der...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!