Logo

Blåbærbrùlée med hindbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Fælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i øvrigt kan indholdet varieres. Her laves desserten naturligvis med blåbær. Prøv den næste gang du har gæster.

Fælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i øvrigt kan indholdet varieres. Her har vi naturligvis bær som grundlag. Husk at bruge en glasskål der tåler ovnvarme.
 
Fordel 250 g blåbær og 250 g hindbær i 4 ovnfaste skåle eller glas.
Hæld 4 dl græsk yoghurt og 4 spsk råsukker over.
Sæt desserterne under den hede grill i et par minutter og server dem omgående.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her