Logo

Blåbæris med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker og nem dessert, nemlig blåbæris med marengs. Isen er let at lave, og man behøver ikke at have en ismaskine. Prøv den til dessert med familien en lørdag aften.


200 g blåbær
4 spsk sukker
5 dl cremefraiche
60 g marengs, let knust


Bland blåbær, melis og cremefraiche i en foodprocessor eller blender til
massen er nogenlunde blandet.
Rør forsigtig marengsen i og hæld massen i en isboks eller anden beholder.
Lad den stå 2-3 timer i fryseren, til den er næsten frossen, men blød nok
til at forme iskugler af.
Server straks eller opbevar i fryseren.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nougatis med valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokolademusEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bær med yoghurtskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os