Logo

Blåbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 Prøv grøden som dessert og server den med flødeskum- alternativt kan grøden også spises til morgenmaden, dog uden flødeskum. Blåbærgrøden er let og hurtig at lave med få ingredienser.


¾ kg blåbær

¾ l vand

ca. 75 g sukker

¼ spsk kartoffelmel

piskefløde.

*

 

Kom blåbær, vand og sukker i en gryde og læg låg over.

Lad det koge op og dæmp for varmen.

Purér blandingen og jævn med det udrørte kartoffelmel.

Server grøden med flødeskum.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?