Logo

Blåbærgrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 Prøv grøden som dessert og server den med flødeskum- alternativt kan grøden også spises til morgenmaden, dog uden flødeskum. Blåbærgrøden er let og hurtig at lave med få ingredienser.


3/4 kg blåbær

3/4 l vand

ca. 75 g sukker

1/4 spsk kartoffelmel

piskefløde.

*

 

Kom blåbær, vand og sukker i en gryde og læg låg over.

Lad det koge op og dæmp for varmen.

Purér blandingen og jævn med det udrørte kartoffelmel.

Server grøden med flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.088 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Valnød/Ahorn gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med lavendelpralineEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble trifli 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnød/Ahorn gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os