Logo

Blåbærdessert med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Prøv denne blåbærdessert med blandt andet mandler og chokolade. Desserten er rigtig let at lave, og smager fantastisk. Prøv den næste gang du har gæster, måske med et lækkert glas dessertvin.


6 Personer

1/4 l piskefløde
1/2 vaniljestang
250 g sukrede blåbær (både frosne, optøede og friske kan bruges)
50 g hakkede mandler
75 g høvlet mørk chokolade
Smag til med en smule blå- eller solbærlikør.

*

Pisk piskefløden til tykt skum med kornene af 1/2 stang vanilje. Vend blåbærerne sammen med mandlerne og chokoladen. Smag til med likøren og stil desserten i fryseren 15 min., før den fordeles i seks glas, pyntes med mynte og serveres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Soufflé au Vieux CalvadosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PærefromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk plumbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitronsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os