Logo

Blåbærdessert med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne blåbærdessert med blandt andet mandler og chokolade. Desserten er rigtig let at lave, og smager fantastisk. Prøv den næste gang du har gæster, måske med et lækkert glas dessertvin.


6 Personer

¼ l piskefløde
½ vaniljestang
250 g sukrede blåbær (både frosne, optøede og friske kan bruges)
50 g hakkede mandler
75 g høvlet mørk chokolade
Smag til med en smule blå- eller solbærlikør.

*

Pisk piskefløden til tykt skum med kornene af ½ stang vanilje. Vend blåbærerne sammen med mandlerne og chokoladen. Smag til med likøren og stil desserten i fryseren 15 min., før den fordeles i seks glas, pyntes med mynte og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.212 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her