Logo

Blødende chokoladekage med Nutella og kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Blødende chokoladekage med Nutella og kaffe 

 

# Ingredienser

100 g smør

100 g mørk chokolade 70%

150 g sukker

½ dl meget stærk kaffe

80 g Nutella

½ tsk vaniljepulver

3 æg

100 g hvedemel

Pynt: Flormelis og hakkede pistacienødder

 

* Tilberedning

Smelt smør og grofthakket chokolade under omrøring over et vandbad.

Pisk sukker, kaffe, Nutella, vaniljepulver og æg sammen.

Vend blandingen sammen med det smeltede chokolade og smør.

Vend melet i blandingen og fordel dejen (ca 1 dl) i 6 smurte skåle/kopper og sæt dem på frost i minimum 2 timer.

 

Forvarm ovnen til 200 °C.

Bag kagerne i ca 30 min i midten af ovnen til overfladen og kanten på kagerne føles lidt fast.

Lad kagerne køle lidt af.

Drys med flormelis og hakkede pistacienødder og server straks.

 

Serveringstip: Kagerne kan med fordel laves dagen før og smager lækkert med vaniljeis.

 

Energi pr stk: 2009 kJ/478 kcal Næringsindhold pr 100 g: Protein: 6 g. Fedt: 24 g. Kulhydrat: 42,5 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?