Logo

Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en opskrift på en sorbet med blomme og rødvin. Hertil serveres en rosinsauce. Retten skal laves dagen før, da den skal fryse, og du bliver derfor ikke stresset i køkkenet med gæsterne ventende.

 

10 Personer

6 dl rødvin
250 g sukker
500 g blommer i skiver
2 spsk citronsaft
45 g rosiner
45 g sultana - lyse rosiner

*

Bland 5 dl vin med sukker og bring det i kog. Lad det simre 2 minutter. Tilsæt blommerne og kog det yderligere 4 minutter. Filtrer ca. 4 dl af vinblandingen gennem en si og stil blandingen til side til sauce. Purer resten af blommevinblandingen i en blender. Kom den sidste dl vin og citronsaft i. Afkøl og stil den ind i køleskabet. Når blandingen er afkølet kommes den i en isform og stilles i fryseren natten over.
Tag resten af vinblandingen samt rosinerne og bring det i kog. Afkøl derefter saucen. Anret sorbetten på et fad og server saucen til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.136 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marengskage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærskum med kvarktoppingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• NutellaisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marengskage med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os