Logo

Blommechutney 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Blommechutney 2
 

Til denne chutney har jeg anvendt Victoria

blommer på grund af deres fine skind og blommens dejlige sødme. Victoriablommer er meget saftige, så det er ikke nødvendigt at tilsætte væde. Anvendes en anden sort, kan evt. til­sættes en anelse æblejuice eller vand. Server chutney til ost eller som en lidt anderledes og krydret dessertsauce til vaniljeis eller en fed chokoladekage.
 
1 kg blommer
2 æbler
3 stk hel kanel
½ tsk stødt chili
½ tsk reven muskatnød

*
 
Halver blommerne og fjern stenene.
Skræl æblerne og fjern kernehu­set.
Skær æblerne i mindre stykker.
Kom alle ingredienser i en gryde og lad chutney'en simre under låg i en lille times tid.
Smag eventuelt til med lidt mere chili, alt efter behag.
Hæld chutney'en på skoldede glas.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.934 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?