12 blommer
2 æbler
2 pærer
2 spsk rå rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljesukker
 
Yoghurtis:
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk flormelis 
1 dl piskefløde 
½ l yoghurt naturel
2 pasteuriserede æggehvider
*
 
Yoghurtis: Pisk æggeblommerne luftige med sukkeret. 
Vend youghurt i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i yoghurtmassen.
Pisk også fløden og vend den forsigtigt i.
Kør cremen på en ismaskine eller kom den i fryseren og pisk den godt igennem hver halve time, til den har konsistens som iscreme. 
Tag isen ud af fryseren 15-30 minutter før, den skal serveres.
 
Halver blommerne og skær æbler og pærer i grove både. 
Kom frugterne på en bageplade med bagepapir og drys med vaniljesukker. kanel og sukker. 
Bag frugterne i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter. 
Server de bagte frugter med yoghurtis.