Logo

Blommer, æbler og pærer, bagt, med yoghurtis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker dessert med blommer, æbler og pærer, der bages i ovnen. Hertil en hjemmelavet yoghurtis lavet på naturel yoghurt. Lav eventuelt isen dagen før, så den er klar til servering. 

 


12 blommer
2 æbler
2 pærer
2 spsk rå rørsukker
1 spsk stødt kanel
1 tsk vaniljesukker
 
Yoghurtis:
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk flormelis
1 dl piskefløde
½ l yoghurt naturel
2 pasteuriserede æggehvider

*

 
Yoghurtis: Pisk æggeblommerne luftige med sukkeret.
Vend youghurt i.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i yoghurtmassen.
Pisk også fløden og vend den forsigtigt i.
Kør cremen på en ismaskine eller kom den i fryseren og pisk den godt igennem hver halve time, til den har konsistens som iscreme.
Tag isen ud af fryseren 15-30 minutter før, den skal serveres.
 
Halver blommerne og skær æbler og pærer i grove både.
Kom frug­terne på en bageplade med bagepapir og drys med vaniljesukker. kanel og sukker.
Bag frugterne i ovnen ved 200ºC i ca. 30 minutter.

Server de bagte frugter med yoghurtis.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her