Logo

Blommer med smuldredej - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en dessert hvor også diabetikerne kan nyde den med god samvittighed - blomme med smuldredej. Retten er nem at lave og smager super dejligt - perfekt til gæster. Server gerne med is eller yoghurt

 

 

500 g friske blommer i kvarte og uden sten
100 g hvedemel
75 g usaltet smør
75 g sukker
75 g havregryn
1 tsk stødt mixed krydderi

*

 
Varm ovnen op til 200ºC.
Fordel blommerne i et ovnfast fad.
Gnid smørret ind i melet med fingerspidserne til en grynet masse.
Tilsæt sukker, havregryn og mixed krydderi og rør det hele godt sammen.
Fordel blandingen over blommerne og pres den let ned over dem.
Bag retten i 30-35 minutter, eller indtil toppen er gylden og saften bobler.
Serveres eventuelt med lidt is eller yoghurt til.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Husalfens jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VanillecremeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svestkove Knedliky - Plum DumplingsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os