# Ingredienser
75 g smør
175 g hvid chokolade
3 æg
125 g sukker
175 g hvedemel
½ tsk. vaniljepulver
Topping:
75 g Dumle
50 g saltede ristede peanuts
20 g mini skumfiduser
Karamelsauce:
75 g Dumle
1 dl piskefløde
* Tilberedning
Smelt smør med hvid chokolade og lad det køle en smule af.
Rør æggene sammen med sukker og tilsæt chokoladeblandingen,
hvedemel og vanilje. Kom dejen i en smurt form på ca. 20x30 cm og bag i 25 min.
ved 175°C. Lad kagen køle af.
Til topping hakkes 75 g Dumle groft sammen med peanuts.
Bland skumfiduser i og fordel fyldet over kagen. Til sauce smeltes 50 g Dumle
med piskefløde til du har en glat karamelsauce. Lad den køle lidt af, så den
tykner og pynt kagen med den inden den skæres i firkantede stykker.
Energi pr person: 998KJ/239Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
7,4 g. Kulhydrat: 39,6 g. Fedt: 25,1 g
INFO: Trænger du til noget rigtig lækkert - så prøv Dumle!
Flødekaramellerne overtrukket med mælkechokolade har en blød og forførende
smag, som gør det svært kun at nøjes med én! De smelter nænsomt på tungen, så
snart du tager den første bid.
Historien om Dumle karamellen startede i Sverige i 1945 med
en lille slikkepind fremstillet af Mazetti. I 1960 blev slikkepinden lanceret
som Dumle, og en sand stjerne var født. I 1987 kom Dumle Original, de lækre
flødekarameller som du kender og markedsføres og fremstilles af Fazer.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +