Logo

Brændte figner med ricottaost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

1 æske med brændte figner
(færdige brændte figner fås i alle stører supermarkeder)
2 dl cognac
200 g ricottaost
korn fra 1 stang vanilje
1 spsk flormelis

Varm fignerne i den lage der er ved. Tilsæt cognac og sæt ild til det (pas på hat og briller)
Server de lune figner til ricottaosten der er rørt med vanilje og flormelis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.928 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her