Logo

Brændte figner med marcipan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

1 ds brændte figner, 450 g
100 g ren rå marcipan
lidt portvin eller cognac
ca. 100 g mørk chokolade til overtræk
pynt: guldstøv
*


Tag fignerne op af lagen, tør dem evt. lidt af, og læg dem på bagepapir på en plade.

Tør dem i ovnen ved 50-100C ca. 45 minutter.

Vend dem gerne en gang.

De skal være så tørre, at man kan røre ved dem.

Lad dem blive kolde. Rør marcipanen blød med lidt spiritus.

Skær et snit i bunden af hver figen, og fyld marcipan i hullet.

Form fignen lidt rund.

Dyp dem i smeltet chokolade, og drys med lidt guldstøv.

Lad dem tørre helt.

Kan opbevares i dåse eller koldt i et par dage.




Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friske figner med mascarponecremeDen enkle dessert består af friske figner med mascarponecreme - prøv den. Find flere gode...
• Figner med marengslågDet søde punktum. Frugten til desserten marineres i Pernod eller Grand Marnier dagen før....
• Friske figner med mascarponecremeDen enkle dessert består af friske figner med mascarponecreme - prøv den. Find flere gode...
• Fersken MelbaEn lækker, klassisk dessert, der blev udviklet som en hyldest til en af operakunstens...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os