Logo

Brændte figner med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 Personer

1 ds brændte figner
1 l vaniljeis
1 reven appelsinskal
2 ½ dl appelsinsaft
2-3 spsk citronsaft
50 g smør
50 g sukker
appelsinfileter

Bland appelsinskal og -saft i en gryde sammen med citronsaft, sukker og smør. Lad saucen koge ind uden låg i ca. 10-15 min. Anret de brændte figner i portioner med kugler af vaniljeis. Hæld appelsinsauce over og pynt med appelsinfileter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.042 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?







Effektiv reklame - klik her