Logo

Brændte figner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

12 figner
15 g smør
2 spsk rørsukker

 
Smør et ovnfast fad med smørret.
Lav et kryds i fignerne med en kniv og læg dem i fadet.
Drys sukkeret over fignerne og bag dem ved 220°C i 15 minutter.
Sørg for at væde dem med sukkersiruppen fra bunden af fadet indimellem.
Server fignerne lune.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 7.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær i hyldeblomstgeléDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
• ÆblemudderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varm chokolade fondant "Manjari" med kold sauce vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
81813-08-2011 10:49:08 jenni
Hvordan gør man for at de holder i længere tid?

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os