Logo

Brødbudding med abrikosmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

250 g tørrede abrikoser
4 dl vand
10 skiver grahamsformbrød
1 dl mælk
1 dl fløde

Læg abrikoserne i blød i vandet i et døgn. Kog dem møre og pres dem til mos. Dæk bunden af et ovnfast fad med brødskiverne. Bred abrikosmosen ud over. Dæk med brødskiver. Bland mælk og fløde og hæld det over. Sæt fadet i en 225ºC varm ovn til retten har fået lidt farve.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 818 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chantilly med bananChantilly er egentlig et andet ord for flødeskum. I denne opskift er det dog en dessert...
• CitronfromageFlødeskum var en sjælden vare i efterkrigstiden, derfor blev det oftest kun brugt til...
• Chantilly med balsamicoBalsamico Chantilly minder meget om helt almindelige flødeskum. Forskellen er dog at der i...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os