Logo

Brødbudding med citron og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 citron
100 g rosiner
30 g smør
4 store skiver lyst brød
4 æg
75 g sukker
2 dl fløde 13%

Giv rosinerne et hurtigt opkog i koldt vand og hæld dem på en sigte. Smør brødet på den ene side, del det i halve eller kvarter og arrangér dem i fire smurte ovnfaste skåle. Fordel rosinerne over brødet. Pisk æggene sammen med sukker og tilsæt revet citronskal og 1 dl citronsaft. Pisk fløden i æggemassen og hæld det over brød og rosiner. Sæt skålene i ovnen ved 180ºC, til æggecremen er stivnet - 15 - 20 min. Servér varm eller lun - evt. med flødeskum til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.274 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?