Logo

Brødbudding med marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Luftig, gylden og dejlig sprød.

Et par daggamle brødskiver
Smør
Marmelade
3 dl mælk
¾ dl piskefløde
85 gr. sukker
3 æg
Reven appelsinskal
Demerarasukker
Kandiseret appelsinskal

Smør brødet med et godt lag smør og med et endnu tykkere lag marmelade læg en skive over så du får et passende antal sandwicher.
Skær sandwicherne i kvarte og læg dem i et ovnfast fad.
Bland mælk, piskefløde, sukker og æg og hæld den over.
Drys revet appelsinskal, demerarasukker og kandiseret appelsinskal på.
Bag den i en 180ºC varm ovn i 30-40 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her