Logo

Brødbudding med marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Luftig, gylden og dejlig sprød.

Et par daggamle brødskiver
Smør
Marmelade
3 dl mælk
3/4 dl piskefløde
85 gr. sukker
3 æg
Reven appelsinskal
Demerarasukker
Kandiseret appelsinskal

Smør brødet med et godt lag smør og med et endnu tykkere lag marmelade læg en skive over så du får et passende antal sandwicher.
Skær sandwicherne i kvarte og læg dem i et ovnfast fad.
Bland mælk, piskefløde, sukker og æg og hæld den over.
Drys revet appelsinskal, demerarasukker og kandiseret appelsinskal på.
Bag den i en 180ºC varm ovn i 30-40 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarbermousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragilite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødspætteruller med krydderurter i hvidvinssauceRaffineret, fornemt og færdigt på 45 minutter med fintsnittet gemyse til. Og så VARME KYS...
• Rabarbermousse 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os