Logo

Brødpie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

6-8 skiver (150 g) tørt franskbrød
50 g smør
evt. 50 g rosiner
Piedej:
3 hele æg
3-4 spsk sukker
1/2 liter mælk
Til at drysse over:
2-3 spsk sukker
1 tsk Vanila
revet skal af 1/2 citron

   
Tørre brødskiver smøres og skæres i terninger, der lægges i et smurt gratinfad. Skoldede rosiner kan drysses over.
Hele æg piskes sammen i en skål, tilsættes sukker og mælk og hældes over brødet, der skal være dækket af dej.
Pien trækker i ca. 10 min., så brødet bliver udblødt, før den sættes i ovnen.
Det tiloversblevne smør lægges i klatter på dejen.
Bages ca. 30 min. ved 175°C.
Desserten serveres varm, drysset med sukker, Vanila og revet citronskal.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.112 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede valnødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med grønne peberkorn og orangekaramelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med mandelcreme - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os