Logo

Brandybudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Som navnet antyder laves denne dessert med brandy. Retten er perfekt som sommerdessert serveret med fløde og kirsebærsauce. Perfekt til gæsterne.


¼ l. mælk ( fløde 13%)
50 g sukker
6 æggeblommer (past.)
50 g sukker
7 blade gelatine
¾-1 dl brandy (efter smag)
½ l. piskefløde

*


Brandybudding

Sådan laves brandybudding


Mælk, sukker og vanilje koger op.
Æggeblommerne røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i.
Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.
Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.
Brandyen tilsættes den afkølede creme, tilsæt den let piskede fløde.
Buddingen fyldes i forme og hærdes i køleskab.

Dekoreres med fløde og serveres med kirsebærsauce.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.086 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?