Logo

Bradepandetærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor så ikke lave tærten i en bradepande? Tærten er let at lave og ser flot ud. Perfekt dessert en lun sommeraften.


mørdej:
300 g margarine
450 g hvedemel
6 spsk sukker
2 æg

creme:
3 æg
3 spsk sukker
2 ½ spsk Maizena
½ liter mælk
¼ liter piskefløde
ca. 1,25 kg frugt, henkogt, frosset el. frisk

*

Margarinen smuldres i melet. Sukker og æg tilsættes og dejen æltes let sammen.
Dejen hviler koldt i en time eller længere.
Creme: Æg, sukker, Maizena og mælk piskes sammen i en gryde og varmes op til kogepunktet under piskning.
Cremen afkøles, fløden piskes og vendes i.
Dejen udrulles og en bradepande (30 x 40 cm) beklædes hermed. (Det er nemmest at dele dejen i to stykker og lade dem overlappe lidt på midten). Bunden prikkes med en gaffel.
Bagetid: 15-20 min. ved 200 gr.
Bunden afkøles og fyldes med cremen. Frugterne skæres i passende stykker og lægges ned i cremen.
Tærten serveres i bradepanden.
(Kan også overtrækkes med gele).

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?