Logo

Brie med rabarber og jordbærchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Brie med rabarber og jordbærchutney

 

Til en frokost i det grønne. Tag et glas chutney med og server til osten. Ristet rugbrød smager godt til. Eller sprøde bornholmske rugkiks og kommenkiks.

 

# Ingredienser til 4 Personer

1 brie, gerne fårebrie

300 g rabarberstilke

300 g jordbær

50 g sukker

1 spsk æblecidervineddike

*

Sådan gør du

1. Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med jordbær, sukker og æblecidervineddike.

2. Lad det simre sammen i 5 minutter.

3. Kom blandingen på glas og afkøl den helt.

4. Server rabarber og jordbær til osten.

 

Tips: Fårebrie er også god i en sandwich med tynde skiver avocado og bladtynde skiver løg

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 162 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RabarberkompotI rabarberkompot mødes smagen af sødt og syrligt den skønne aromatiske vanilje, som...
• Rabarbergrød med ingefærskumRabarbergrød er en herlig og velsmagende nem sommerdessert, som kan spises med fx...
• RabarbersnitterTænk hindbærsnitter. Bare med rabarber. Og lyserød glasur! Og så 16 lækre stykker
• Hindbærpocheret pære med druesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os