Logo

Brie med rabarber og jordbærchutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brie med rabarber og jordbærchutney

 

Til en frokost i det grønne. Tag et glas chutney med og server til osten. Ristet rugbrød smager godt til. Eller sprøde bornholmske rugkiks og kommenkiks.

 

# Ingredienser til 4 Personer

1 brie, gerne fårebrie

300 g rabarberstilke

300 g jordbær

50 g sukker

1 spsk æblecidervineddike

*

Sådan gør du

1. Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med jordbær, sukker og æblecidervineddike.

2. Lad det simre sammen i 5 minutter.

3. Kom blandingen på glas og afkøl den helt.

4. Server rabarber og jordbær til osten.

 

Tips: Fårebrie er også god i en sandwich med tynde skiver avocado og bladtynde skiver løg

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 454 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?