Logo

Brieost med tyttebær i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne dessert er let at lave og ser flot ud. Perfekt dessert, hvis dine gæster kan lide ost. Velbekomme.


250 g brieost
150 g tyttebærsyltetøj
4-8 skiver optøet filodej afhængig af størrelsen
Purløg

*
 
Skær den optøede filoldej i firkanter, ca. 15 x 15 cm.
Blanchér purløget et par sekunder og lad dem dryppe godt af.
Læg et stykke brieost på hver dejfirkant og kom 1 ts. tyttebærsyltetøj ovenpå.
De 4 dejhjørner lukkes over ost/syltetøj som en pengepose og bindes med en stængel purløg.
Ostepakkerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og derefter i køleskabet.
De kan laves flere timer i forvejen.
Ovnen varmes op til 200ºC og ostepakkerne bages i ca. 4 min.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.475 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomme- og rødvinssorbet med rosinsauceHer er en opskrift på en sorbet med blomme og rødvin. Hertil serveres en rosinsauce....
• Marinerede jordbær med balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blommechutney 2En chutney serveres som regel som tilbehør til indiske retter. Her bruges den lækre...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os