Logo

Broccolisouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bdt broccoli
2 dl piskefløde
2 æg
salt og peber
muskatnød
Pynt: hasselnøddeflager
 
Kog broccolistokkene møre, og køl dem ned.
Pisk æg, piskefløde og krydderi sammen.
Blend broccolistokkene og tilsæt æggeblandingen efterhånden.
Kommes i 4 små 1 dl forme og pyntes med hasselnøddeflager.
Bages i vandbad, ved 170ºC i ca. 25 min.
Vendes ud på tallerken ved anretning.
Serveres varme til kødretter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her