Logo

Brombærdessert i melon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 honningmelon

100 g brombær

2 spsk sukker

lidt hedvin eller cognac

 

Melonerne halveres, og kernerne skrabes ud.

Der stænkes med hedvin eller cognac, og de friske brombær kommes i hulnin­gen.

Der drysses med sukker. og desser­ten får lov til at trække lidt inden serve­ring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her