Logo

Brombærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

500 g brombær

saften af 1 appelsin

100 g sukker

1 spsk vaniljesukker

4 blade husblas

2 1/2 dl piskefløde.

 

Udblød husblassen.

Skyl brombærrene og tag nogle pæne fra til pynt.

Rør de andre sammen med appelsinsaften, sukkeret og vaniljesukkeret, til bærrene er let knuste.

Lad den udblødte husblas dryppe af og smelt den med lidt brombærsaft.

Hæld det derefter sammen med bærrene og pisk fløden stiv.

Vend fløden i desserten og hæld det i en glasskål.

Pynt med brom­bær og server, når desserten er kold og stivnet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Engelsk custardEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarbertrifliCremen kan laves af mascarpone blandet med cremefraiche eller skyr. Det giver fra fed til...
• Friteret ananasisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Engelsk chokoladebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os