Logo

Brombærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

500 g brombær

saften af 1 appelsin

100 g sukker

1 spsk vaniljesukker

4 blade husblas

2 ½ dl piskefløde.

 

Udblød husblassen.

Skyl brombærrene og tag nogle pæne fra til pynt.

Rør de andre sammen med appelsinsaften, sukkeret og vaniljesukkeret, til bærrene er let knuste.

Lad den udblødte husblas dryppe af og smelt den med lidt brombærsaft.

Hæld det derefter sammen med bærrene og pisk fløden stiv.

Vend fløden i desserten og hæld det i en glasskål.

Pynt med brom­bær og server, når desserten er kold og stivnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her