Logo

Brombærdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g brombær
250 g sukker
1 citron
1 honningmelon eller galiamelon
35-40 g snittede mandler

 
Bland de klargjorte brombær med sukker og reven citronskal.
Rør lidt citronsaft i og lad det stå et kvarter.
Skær melonen i halve, tag kernerne ud og skær frugtkødet i små terninger eller brug et kuglejern.
Bland brombær og melonstykker og fordel dem i portionsglas.
Drys med mandelsnitter. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her