Logo

Brombærtimbale med sirupflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 blade husblas
300 g brombær
1 3/4 dl flormelis
1/2 l ymer eller yoghurt
1 tsk vaniljesukker
 
Sirupflødeskum:
3 dl piskefløde
2 spsk lys sirup
 
Udblød husblasen i en skål med rigeligt vand.
Blend eller mos brombærrene.
Kom brombærmosen i en kasserolle sammen med sukkeret og varm op under omrøring.
Knug husblasen fri for vand, og kom den i den varme brombærmos.
Tag kasserollen af varmen.
Tilsæt vaniljesukker og ymer/yoghurt.
Hæld det i en form, der er skyllet i vand, og stil det i køleskabet i mindst 2 timer.
Pisk fløde og sirup sammen, til det får en halvfast konsistens.
Server timbalen med sirupflødeskummet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.173 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vandmelon med rosmarinVi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af...
• Isbombe MonterossoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblefisk af smørdejLav en lækker smørdej med masser af sprøde lag. Æblefyldet er krydret med frisk ingefær og...
• Vandmelon med rosmarinVi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os