Logo

Brombærtimbale med sirupflødeskum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 blade husblas
300 g brombær
1 3/4 dl flormelis
1/2 l ymer eller yoghurt
1 tsk vaniljesukker
 
Sirupflødeskum:
3 dl piskefløde
2 spsk lys sirup
 
Udblød husblasen i en skål med rigeligt vand.
Blend eller mos brombærrene.
Kom brombærmosen i en kasserolle sammen med sukkeret og varm op under omrøring.
Knug husblasen fri for vand, og kom den i den varme brombærmos.
Tag kasserollen af varmen.
Tilsæt vaniljesukker og ymer/yoghurt.
Hæld det i en form, der er skyllet i vand, og stil det i køleskabet i mindst 2 timer.
Pisk fløde og sirup sammen, til det får en halvfast konsistens.
Server timbalen med sirupflødeskummet.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.104 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugt med vaniljecreme og marcipanchipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Simpel pæretærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugt marineret i hyldeblomstEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os