Logo

Brombær-tiramisu

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brombær-tiramisu

 

Uhm brombær i lag med en lækker creme og kaffe marinerede kager.

Arbejdstid: 30 min. 4-6 personer

 

#

300 g friske brombær

250 g mascarpone

1 økologisk lime

2 æg (evt. pasteuriserede)

75 g sukker

6-8 ladyfingers

1 dl stærk kaffe

 

Pynt:

2-3 spsk kakaonibs, kakao, chokoladespåner eller hakket mørk chokolade og brombær

*

 

SKYL og tør brombærrene.

 

PISK mascarpone cremet med fintrevet limeskal, og smag til med 1-2 spsk limesaft.

 

PISK æggene cremede, og pisk sukkeret i.

Pisk i 5-8 min. med en håndmikser, til det bliver en tyk og luftig creme.

Pisk mascarpone-cremen i lidt ad gangen.

 

KNÆK kagerne i mindre stykker, og dyp dem hurtigt i en skål med kaffe.

Dyp kun 2-3 stykker ad gangen: da de hurtigt bliver for våde.

 

LÆG creme, kager og brombær lagvist i små glas, og slut af med creme.

Stil dem på en bakke i køleskabet, og dæk med film indtil servering.

 

PYNT desserterne med nibs, kakao eller chokolade og brombær.

 

TIPS: Hvis du bruger smalle glas, er det nemmest at fylde cremen i glassene med en sprøjtepose.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?