Logo

Brombæryoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Brombæryoghurt

 

Sund og slank med madABC.dk - Let og lækker dessert

Tilberedningstid: 10 minutter + afkøling Koge/stegetid: 5 minutter

Ikke fryseegnet. Brombærkompotten er til 4 personer. Resten af opskriften til 1 person.

 

#

300 g frosne brombær

½ spsk finthakkede rosmarinblade

½-1 citron (øko)

1-2 spsk sukrin

200 g A38

*

 

Kog brombærrene et par minutter, tilsæt rosmarinbladene og smag brombærkompotten til med fintrevet citronskal og sukrin.

Lad kompotten køle af min. 30 minutter og gerne længere.

Bland den afkølede kompot med yoghurt.

 

Tip: A38 kan erstattes med tilsvarende surmælksprodukt. Brombærkompotten holder sig glimrende i et skoldet og atamonskyllet glas på køl 1-2 uger.

 

Kalorier

 

317 kcal

Protein

13 g

16 %

Kulhydrat

33 g

45 %

Fedt

14 g

39 %

Kostfibre

5g

 

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 557 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?