Logo

Brownies på brombærtårn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
- med vaniljeiscreme og sprød filoflage.
6 personer

240 g sukker
160 g smør
2 æg
90 g hvedemel
1 spsk kakaopulver
1 spsk vaniljesukker
60 g smeltet chokolade
250 g brombær
Lidt sukker til råsyltet brombær
6 trekanter af filodej
1 l vaniljeis
Mynte til pynt

Brownies
Sukker, smør og æg piskes sammen. Gerne hvidt.
Hvedemel, kakaopulver og vaniljesukker blandes og vendes forsigtigt i æggemassen. Derefter kommes den smeltede chokolade i massen (kan evt. tilsættes knuste valnødder).
Bages i ovn ved 150º i ca. 45 min.

Råsyltet brombærtårn
Brombær og sukker - skiftevis - fyldes i små rørforme og presses let sammen. Stilles på køl.

Sprød filoflage
Filodej skæres ud i trekanter, bages i ovn ved 175º i 4-5 min., til de er sprøde.

Anretning på tallerken
Brombærtårn tages ud af formen og stilles i tallerkenens ene side.
Et stykke brownie lægges ovenpå, og der pyntes evt. med friske mynteblade. Vanilleis lægges som en kugle i den anden side - gerne oven på tre brombær. Den sprøde filodej stilles op ad isen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Indbagte reine-clauderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerris med løse risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær vendt i honning og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte kvæderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os