Logo

Brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 30 stk

75 g overtrækschokolade
100 g margarine
2 æg
175 g mørk farin
1 tsk vaniljesukker
100 g hakkede valnødder
60 g hvedemel

Smelt chokoladen. Smelt margarinen og afkøl den.

Pisk æg, farin og vaniljesukker let og cremet.

Rør chokoladen langsomt i. Bland nødder og hvedemel i massen.
Tilsæt den afkølede margarine.

Rør dejen godt sammen.
Hæld dejen i en smurt og raspet form ca. 20-25 cm (dejlaget skal være 1 ½ cm tyk).
Bag kagen ved ca. 160ºC i ca. 45 min.

Afkøl kagen i formen på bagerist.
Kagen udskæres i små firkanter.

Tips:
Kan evt. overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med violer eller guldstøv. Fryseegnet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.555 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?