Logo

Brownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ca. 30 stk

75 g overtrækschokolade
100 g margarine
2 æg
175 g mørk farin
1 tsk vaniljesukker
100 g hakkede valnødder
60 g hvedemel

Smelt chokoladen. Smelt margarinen og afkøl den.

Pisk æg, farin og vaniljesukker let og cremet.

Rør chokoladen langsomt i. Bland nødder og hvedemel i massen.
Tilsæt den afkølede margarine.

Rør dejen godt sammen.
Hæld dejen i en smurt og raspet form ca. 20-25 cm (dejlaget skal være 1 1/2 cm tyk).
Bag kagen ved ca. 160ºC i ca. 45 min.

Afkøl kagen i formen på bagerist.
Kagen udskæres i små firkanter.

Tips:
Kan evt. overtrækkes med smeltet chokolade og pyntes med violer eller guldstøv. Fryseegnet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fromage MexicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier soufflé med friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fromage med kardemommeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os