Logo

Butterdejssnirkler med flødeskum og frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Butterdejssnirkler med flødeskum og frugt

 

Desserten er sprøde butterdejsrør med flødeskum og frisk frugtsalat

Arbejdstid: 45 min. Bagetid: ca. 10 min. 6 stk.

 

#

275 g butterdej

1 æg

2½ dl piskefløde

 

Frugtsalat:

1 mango

1 lille ananas

2 bananer

*

 

Snirkler: Skær udrullet butterdej i 6 lange stykker med en bredde på et par cm.

Fold bagepapir omkring en tom rulle køkkenrulle eller folierulle, og stop papiret ind i enderne.

Vikl en dejstrimmel omkring den.

Pensl dejen med æg og læg på en bageplade med bagepapir.

Bag i ca. 10 min. ved 225 °C.

Lad snirklerne køle lidt af og skub dem forsigtigt af røret.

Skræl/pil frugterne, skær dem i små stykker og bland dem.

Pisk fløden til blødt skum.

Fyld det i en sprøjtepose og fyld hver snirkel med flødeskum.

Server med frugtsalat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toast med pærer og sveskerMed et par skiver daggammelt brød kan du nemt sætte en lækker, lille dessert på bordet....
• Ymerfromage med frugtDesserten er lavet af den skønne, tykke, danske ymer, der smager godt sammen med jordbær...
• RødgrødRødgrød med fløde er vores nationaldessert. Nem dessert til varme dage. Til frugtgrøden...
• Blåbærbrùlée med hindbærFælles for alle desserter af brùlée-typen er den karamelliserede, sprøde overflade; i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os