Logo

Butterdejssnirkler med flødeskum og frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Butterdejssnirkler med flødeskum og frugt

 

Desserten er sprøde butterdejsrør med flødeskum og frisk frugtsalat

Arbejdstid: 45 min. Bagetid: ca. 10 min. 6 stk.

 

#

275 g butterdej

1 æg

2½ dl piskefløde

 

Frugtsalat:

1 mango

1 lille ananas

2 bananer

*

 

Snirkler: Skær udrullet butterdej i 6 lange stykker med en bredde på et par cm.

Fold bagepapir omkring en tom rulle køkkenrulle eller folierulle, og stop papiret ind i enderne.

Vikl en dejstrimmel omkring den.

Pensl dejen med æg og læg på en bageplade med bagepapir.

Bag i ca. 10 min. ved 225 °C.

Lad snirklerne køle lidt af og skub dem forsigtigt af røret.

Skræl/pil frugterne, skær dem i små stykker og bland dem.

Pisk fløden til blødt skum.

Fyld det i en sprøjtepose og fyld hver snirkel med flødeskum.

Server med frugtsalat.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 316 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtsalat med nødderKreativ brug af smuk og farverig frugt giver mange ideer til kalorie- fattige retter....
• Frugtfyldt marengsOverrask med disse lette marengsreder, som kan forberedes længe før servering og fyldes...
• Frugtmix med choko-sauceEn perfekt efterret når gæsterne kommer uanmeldt. Bland den friske frugt med en lækker...
• Dessertfondue med vanillecreme og hindbærmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!