Logo

Césars banansalat med vin og honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 personer

4 godt modne bananer
25 cl god rødvin
2 spsk flydende honning

Jeg tror ikke, at min ven, billedhuggeren Cesar, Vil bebrejde mig, at jeg bringer en opskrift, som helt og holdent er hans egen. Jeg har ikke kunnet modstå fristelsen til at vise, hvordan dette geni kan skabe et underværk af de enkleste råvarer. Af og til tilbereder vi mangofrugt på nøjagtig samme måde, og vi anvender hver gang lavendelhonning eller blomsterhonning.

Begynd senest en halv time før salaten skal serveres, ellers når bananerne at blive mørke.
Skræl bananerne, og skær dem i skiver. Læg dem i en stor skål med vin og honning. Bland det hele. Tilsæt lidt peber fra kværnen. Serveres straks i to små skåle.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.278 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?