Logo

Champagnegelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

230 g sukker
1 dl vand
10 blade husblas
1 flaske champagne/mousserende vin
 
Til pynt:
Kronblader av nyperoser
Druer
Sølvkugler eller andet
 
Kog vand og sukker til sukkeret er opløst.
Set til side og tilsæt blødgjort husblas.
Afkøl og bland champagne i.
Fyld 1 cm i hvert glas. Lad det stivne, og læg pynten på.
Fyld et stykke op og la det stivne.
Pynt evt. mere.
Gentag til geleen er som du ønsker den.
Sæt i køleskab og server den kold til dessert - rækker til ca. 8 glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.100 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her