Logo

Champagnesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl æggehvide
4 dl mousserende vin

Hæld vinen i en skål og stil den i fryseren til næste dag.
Pisk æggehviderne stive. Pisk den frosne vin til en grødet masse. Bland det sammen og pisk hviderne i for sagte hastighed. Stil sorbeten tilbage i fryseren og tag den først ud lige inden, den skal serveres.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.147 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daddeldessert med limesauceDenne superlækre daddeldessert med limesauce er en herlig efterret. Frisk lime og skarp...
• Luksus-kiksekageLækker og nem kiksekage med skøn dyb chokoladesmag - lavet uden palmin - få opskriften på...
• Blommetærte med smuldredejHer er opskriften på en super lækker blommetærte, der er lavet helt uden sukker. I stedet...
• AvocadoparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os