Logo

Champagnesorbet 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


#

200 g sukker
4½ dl vand
1 citron skallen heraf
3½ dl champagne
*


Kog en lage af sukkeret og vandet. Skræl citronen meget tyndt og lad skallen trække i den varme lage. Når sukkerlagen er helt kold, fjernes citronskallen og champagnen tilsættes.
Frys sorbeten og rør i den et par gange undervejs.




 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål-shake med grillede jordbærEr der gang i grillen, er det værd at prøve grillede jordbær. Som lækker dessert serveret...
• BlåbærsorbetEn lækker sorbet med blåbær er den perfekte dessert. Server for fxl sorbeten med en kugle...
• Kardinalens hindbærVi har samlet skønne opskrifter på lækre desserter med hindbær lige her. Prøv fx denne...
• BananfritterAnderledes dessert hvor bananer vendes i en dej og frituresteges. Bananfritter serveres...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os