Logo

Champangesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 dl sauterne
1 dl champagne

Sukkerlage:
2 ½ dl vand
3 ½ dl sukker
½ skal af citron
Saft af en 1 citron
1 æggehvide
1 spsk flourmelis

Kog sukkeret op med vandet til det er opløst. Kom skal af citron i -meget grofthakket og lad lagen blive kold. Fjern citronskallen. Tilsæt hvidvin, en deciliter champagne og citronsaft. Fyld en form og sæt den i fryseren. Pisk æggehviden stiv og rør flourmelis i. Rør blandingen i sorbeten i fryseren når den har en grødet konsistens ( 2-3 timer efter).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?